Hjerneskadekunst.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Forside Kurser Kursusprogram
Kursusprogram

Kursusprogram

Skolen for Sen-Hjerneskadede,

Kursusprogram for foråret 2019.

 
Hjerneskadeforeningen, Aarhus / Østjylland
 
Skolen for Sen-Hjerneskadede - under Hjerneskadeforeningen Aarhus / Østjylland – kan igen tilbyde undervisning, der er tilrettelagt specielt til personer med erhvervet hjerneskade. Undervisningen vil foregå på små hold og i et tempo, hvor alle kan være med.
I dette kursusprogram vil du finde en beskrivelse af tilbuddene.

Vi kan igen tilbyde billigere undervisning til personer bosat i Aarhus Kommune, der er under 65 år og er førtidspensionist, og som har mere end 4 og maks. 11 undervisningslektioner om ugen samt deltager i 2 kurser.

Pris: kr. 1200 undervisningsmaterialer

Vi må beklage, vi ikke har kunnet få en lignende aftale igennem med Aarhus Kommunes 3. afdeling, som repræsenterer borgere over 65 år.

Tilmeldingsblanketten som du skal udfylde og sende ind senest den 2. jan. 2019, findes bag i dette kursusprogram. Der vil være mulighed for at tilkendegive andre ønsker for kurser på tilmeldingsblanketten. Der vil dog være den betingelse, at der skal være 4 personer, der ønsker det samme, for at holdet kan oprettes.

Skulle vi få flere tilmeldinger end der er plads til på et hold, vil det være efter først til mølle princippet, hvis der ikke er mulighed for at lave et ekstra hold.
Alle lærerne har erfaring i undervisning af hjerneskadede.
 
Tilmeldingen skal være indsendt senest d. 2. jan. 2019 og er bindende.
 
 
Med livskvalitetshilsen
Birhte Christensen, skoleleder 
 
 
Kan du ikke selv tage offentligt transportmiddel eller finde vej, har vi nu mulighed for at hjælpe.

Hvis du gerne vil gå til undervisning, men ikke selv kan tage offentlig transportmiddel, finde rundt eller selv køre, har Skolen for Sen-Hjerneskadede nu mulighed for at tilbyde transport til og fra undervisningen.

Det koster 3 kr. pr. kilometer dog mindst 40 kr. Dette beløb opkræves af Skolen for Sen-Hjerneskadede på et girokort en gang pr. kursussæson.
 
Yderligere oplysning kan fås ved henvendelse på tlf. 78 41 44 88

Hvis du vil benytte dig af ovenstående tilbud, bedes du sætte kryds i feltet på tilmeldingsblanketten.

Dette tilbud gælder også dem der har handicapkørsel.