Berit Munck

Hjerneskadekunst .dk

Berit Munck

Mit navn er Berit Munck og jeg er en årgang 1959, bosat i Stavtrup v. Aarhus.
Jeg er uddannet Maskinteknologisk Assistent, og har prøvet lidt af hvert arbejdsmæssigt – dog mest teknik og salg. I dag efter en blodprop i lillehjernen, ansat i fleksjob, 12t/u som sekretær.

Mit første maleri

Min interesse for maleri opstod december 2003 på kursus i personlig udvikling.

Jeg kom dog først i gang for alvor i efteråret 2005 da jeg hos Birger Møller, deltog i et uges grundkursus på Aarhus kunstakademi. Det blev til flere kurser og workshops og mange vågne nattetimer J I ca. 5 år gik jeg 1 x ugen modtaget undervisning hos Anni Juhl Schacht, Kunstskolen på Mols.

Det nye liv

Efter blodproppen havde jeg meget svært ved at komme i gang med at male igen, men heldigvis kom jeg lidt i gang via Krea-holdet her i foreningen.

Har fra sæson 2017 har jeg fået en plads på billedkunstholdet hos Helene og til min egen overraskelse, er det at male igen blevet en fast bestanddel af mit liv. Min *evige kilde* til fornyelse og forundring. Når jeg maler, er jeg tabt for omgivelserne og kan virkelig mærke mig selv. Det er dels meget konstruktivt, dels meget afstressende. Jeg er overbevist om, at maleriet skal følge mig resten af livet!